A Boogie wit da Hoodie (2024)

Better Off Alone Tour

23 april 2024 - AFAS Live — Amsterdam

A Boogie wit da Hoodie (1)

A Boogie wit da Hoodie - Better Off Alone Tour

KOOP KAARTEN

De Amerikaanse rapper verkreeg vooral bekendheid met zijn breakout solo-single 'My sh*t', onderdeel van zijn debuut mixtape ‘Artist’. Ondertussen zijn nummers als ‘Numbers’, ‘Look Back at It’ en ‘Drowning (feat. Kodak Black)’ het populairst onder de fans. Zijn unieke stijl heeft de aandacht getrokken van enkele van de grootste rapsterren zoals Drake, DJ Khaled en Meek Mill. Zijn vermogen om de melodieuze toon van R&B naadloos te combineren met straatrap is anders dan welke andere rapper van zijn generatie dan ook.

In het voorprogramma

Het Pretty Girls Like Trap Music collectief is ontstaan uit hun vrouwen+ only hip-hop feest, inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend evenement in de Nederlandse hiphopscene. In AFAS Live komen DJ's Imani en Claire en MC Fuegoomamii laten zien hoe ze met hun chemie alle voetjes van de vloer krijgen. Maak je klaar om los te gaan op zware bassen en diepe drums.

Tijdschema

AFAS Live — Amsterdam

 • Deuren open & aanvang support act Pretty Girls like Trap Music

  18:30

 • A Boogie Wit Da Hoodie

  21:00

 • Verwacht einde

  22:15

Let op: Het tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws.

Belangrijke info

Vervoer | Met het openbaar vervoer

AFAS Live is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de buurt van AFAS Live liggen twee treinstations: Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht. Beide stations zijn op loopafstand.

Je reis kun je het beste plannen met behulp van 9292.nl.

Vervoer | Met de auto en parkeren

Kom je met de auto? Dan adviseren wij je om het gebied in te rijden via de S110 of S112/Gooiseweg. Vanaf daar word je verder verwezen naar een geschikte parkeerlocatie. Ook kun je slim gebruik maken van het P+R netwerk in Amsterdam.

Via Ticketmaster kun je een parkeerticket aanschaffen voor het event waar jij naar toe gaat. Een parkeerticket koop je hier.

Verdere vragen over parkeren en hoe de parkeertickets van Ticketmaster werken? De antwoorden vind je hier.

Vervoer | Met de fiets

Kom je uit (de buurt van) Amsterdam? AFAS Live is uitstekend per fiets te bereiken. Op het voorplein van Woonmall Villa ArenA en bij station Amsterdam Bijlmer ArenA kun je je fiets stallen. De laatstgenoemde is een zelfservice stalling, toegankelijk van een kwartier voor de eerste tot en met een kwartier na de laatste trein.

Voor dit concert worden alleen Mobiele Tickets verkocht

WAT ZIJN MOBIELE TICKETS?

Mobiele (Mobile Only)Tickets zijn tickets die direct zijn gekoppeld aan jouw Ticketmaster-account. Als je voor meer mensen tickets in jouw account hebt, dan moet je tegelijk naar binnen. Bij de ingang scannen we vanaf jouw telefoon dan alle tickets tegelijk. Als samen naar binnen gaan niet mogelijk is, kun je de tickets alleen binnen je Ticketmaster Account via de Ticketmaster app of de website overdragen. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je op de website van Ticketmaster.

Geprinte tickets of screenshots van tickets geven geen recht op toegang. Enkel de bewegende weergave zoals in de TM app of in je Ticketmaster Account op de website geeft recht op toegang tot het evenement.

Plan vooruit

Een hapje eten

Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.

Never give up on your cup

Bekers en flesjes worden gerecycled. Lever je lege beker of flesje daarom steeds opnieuw in bij de bar wanneer je een nieuw drankje haalt. De verzamelde bekers en flesjes kunnen weer gebruikt worden voor nieuwe bekers en flesjes. Dit systeem voorkomt het onnodig verspillen van grondstoffen en bespaart CO2-uitstoot.

Cashless betalen

Bij AFAS Live kun je alleen met je bankpas of creditcard betalen, cashless dus. Dit kan bij alle bars en foodstands in onze locatie. Het voordeel is dat je geen contant geld hoeft te pinnen van tevoren. Je kunt cashless betalen als je beschikt over Maestro, VISA, of Mastercard.

Tassenbeleid & lockers

AFAS Live heeft betaalde lockers. Let op: grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen mee naar binnen. De lockers zijn niet beschikbaar voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.

Wat mag wel/niet mee naar binnen?

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het event kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het event te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Meer info

TOEGANKELIJKHEID

AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

A Boogie wit da Hoodie (2)

Om al je vragen over het event te beantwoorden staat het Livecrowd team vanaf nu voor jou klaar. Livecrowd is klantenservice 3.0. via je eigen smartphone op WhatsApp, Facebook Messenger en Instagram.

Stel je vraag

Koop kaarten

dinsdag 23 april 2024 AFAS Live — Amsterdam 18:30 Koop kaarten
A Boogie wit da Hoodie (3)

A Boogie wit da Hoodie

Better Off Alone Tour

Pretty Girls Like Trap Music

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 18:30

Bekijk route

Prijs nog niet bekend

47,04 v.a.

Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop voor dit evenement verloopt via Ticketmaster.

De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten voor deze show bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

ER ZIJN DRIE VERSCHILLENDE VIP PAKKETTEN BESCHIKBAAR:

Het A Boogie Wit Da Hoodie Merch Package is inclusief:

 • Een (1) GA ticket
 • Een (1) exclusief merchandise item
 • Een (1) laminate als aandenken aan de avond
 • VIP toegang tot de locatie (indien beschikbaar)
 • Eerste toegang tot merchandise shopping
 • VIP host op locatie

Het Merchandise Package kost €244,-

De A Boogie Wit Da Hoodie Meet & Greet Experience is inclusief:

 • Een (1) GA ticket
 • Fotomogelijkheid met A Boogie Wit Da Hoodie
 • Een (1) exclusieve merchandise item
 • Een (1) gesigneerde laminate als aandenken aan de avond
 • VIP toegang tot de locatie (indien beschikbaar)
 • Eerste toegang tot merchandise shopping
 • VIP host op locatie

De Early Entry Experience kost €343,-

De MVP Side Stage Experience is inclusief:

 • Een (1) GA ticket
 • Exclusieve stage viewing vanaf de zijkant van het podium
 • Green Room Hangout
 • Fotomogelijkheid met A Boogie Wit Da Hoodie
 • Twee (2) exclusieve merchandise items
 • Een (1) gesigneerde laminate als aandenken aan de avond
 • VIP toegang tot de locatie (indien beschikbaar)
 • Eerste toegang tot merchandise shopping
 • VIP host op locatie

De Soundcheck Experience kost €447,50

VIP instructions will be sent via email by Tuned Hospitality, no later than three days (3) prior to the concert. If you do not receive this email three days (3) prior please email [emailprotected]. Please note that the information provided at the time of purchase (e-mail and mailing address) is the same information that will be utilized for individual contact requirements where applicable. 237 Global, the artist, tour, promoter, ticketing company, venue or any other affiliated parties are not responsible for outdated or inaccurate information provided by the consumer at the time of purchase. If you have any questions regarding your VIP package elements, or have not received your package information within three days (3) of the concert date, please email [emailprotected].

De inbegrepen tickets zijn mobiele tickets.

WAT ZIJN MOBIELE TICKETS?
Mobiele (Mobile Only)Tickets zijn tickets die direct zijn gekoppeld aan jouw Ticketmaster-account. Als je voor meer mensen tickets in jouw account hebt, dan moet je tegelijk naar binnen. Bij de ingang scannen we vanaf jouw telefoon dan alle tickets tegelijk. Als samen naar binnen gaan niet mogelijk is, kun je de tickets alleen binnen je Ticketmaster Account via de Ticketmaster app of de website overdragen. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je op https://www.ticketmaster.nl/feature/mobiele-tickets.
Geprinte tickets of screenshots van tickets geven geen recht op toegang. Enkel de bewegende weergave zoals in de TM app of in je Ticketmaster Account op de website geeft recht op toegang tot het evenement.

De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten voor deze show bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

Kijk & luister

You are seeing this because you have not accepted our advertising cookies.

If you want to see our videos, please change your cookie preferences.

Did Me Wrong

You are seeing this because you have not accepted our advertising cookies.

If you want to see our spotify playlists, please change your cookie preferences.

MOJO tipt

Playboi Carti Let op: dit concert wordt verplaatst Ziggo Dome — Amsterdam
Jonna Fraser 28 november 2024 Ziggo Dome — Amsterdam
A Boogie wit da Hoodie (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dong Thiel

Last Updated:

Views: 6377

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dong Thiel

Birthday: 2001-07-14

Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

Phone: +3512198379449

Job: Design Planner

Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.